En avslappnande massage

Välkomna igen ska ni vara och välkomna till en ny fredag! Är det inte härligt att det är sista dagen på veckan som man behöver jobba, sedan kan man göra vad man vill i två dagar, det tycker jag om!Jag ska själv fira att det är fredag genom att gå på en massage i Forshaga hos Becara Massage & Wellness. Jag brukar gå dit så jag vet att jag kommer få en bra upplevelse.

Jag har lite tid kvar nu på morgonen innan jobbet och det är därför jag skriver detta inlägg. Jag jobbar på en förskola och de första barnen kommer klockan 06.00 så man måste vara ganska morgonpigg, vilket jag är. Det tar dock mycket på kraften att hålla på och leka med barn hela dagarna så därför har jag och min kollega börjat på på massage i Forshaga efter jobbet varje fredag så att man kan få slappna av lite utan några andra runt omkring oss. Jag och min kollega har blivit väldigt bra vänner och det är henne jag kommer närmst på jobbet och det är roligt att ha en jobbarkompis som senare blir en av ens bästa vänner. Hon är ganska ny på jobbet också så jag tror att det är skönt för henne att känna sig varmt välkommen till oss. Snart är det dags att åka till jobbet och sedan ska jag och min kollega äntligen gå på massage i Forshaga som vi har längtat efter sedan i måndags. Nu får ni ha en bra fredag och jag hoppas att er helg kommer bli fantastisk. Vi ses nästa vecka. Ha det bra!