Ingen onödig tid på rakning

God förmiddag gott folk! Hoppas ni mår bra och att er dag flyter på som den ska, min dag gör det och därför hinner jag med att skriva ett inlägg till er. Dagens inlägg kommer handla om den hjälpen jag har fått av Lazokia Beauty Zone AB med laser hårborttagning i Linköping. Hoppas att det är något ni kommer finna intressant.

I våras när värmen började komma startade även säsongen för att raka sig allt oftare, både för att det skulle vara fräschare och för att det skulle se mer vårdat ut. Även om jag såg fram emot värmen såg jag dock inte fram emot att behöva raka mig varje gång jag duschar, det är helt enkelt en process som tar ganska lång tid. Där och då började jag fundera kring smarta alternativ för hur jag skulle kunna bli av med håret för att slippa behöva lägga den tiden på rakning. Vaxning var det första alternativet som kom upp i huvudet men jag kände inte att det var något för mig så jag letade vidare, efter ett tag hittade jag det här företaget och såg att de erbjöd laser hårborttagning i Linköping. Jag kände direkt att det var ett bättre alternativ för mig, jag kände mig mer bekväm i den behandlingen. Jag bokade in en tid, gick på den och fick min behandling. Det var la inte en så skön behandling men det gjorde i alla fall inte lika ont som jag var inställd på, vilket var väldigt skönt. Behandlingen gav dessutom bättre resultat än var jag hade förväntat mig, håret var helt plötsligt borta. Det växte inte heller ut under hela sommaren, än idag är jag fri från hår på de ställen jag behandlade. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er att gå till dem för en laser hårborttagning i Linköping om ni också vill slippa lägga onödig tid på rakning.