Jag har behövt hjälp med städningen

God förmiddag och välkommen! Hoppas din dag har börjat på bästa sätt och att du ser fram emot en ny härlig dag. Själv tänkte jag börja den här dagen med att skriva ett inlägg till er, det kommer bli ett inlägg som jag länge har funderat på att skriva. Det kommer handla om ett städföretag i Järfälla vid namn Romeros Miljövård AB, av det här företaget har jag fått hjälp med hemstädning.

Under de senaste åren har jag haft en del problematik med att ta hand om mitt hem på ett bra sätt, det är en hel del saker som tyvärr har kommit emellan. Jag måste nog medge att åldern har en del med det att göra, jag börjar bli gammal och min kropp börjar ge efter. Det är en faktor till att jag inte riktigt orkar eller kan städa själv här hemma, jag kan självklart göra det till viss del men jag kan inte göra det lika utförligt som jag hade velat. Därför sökte jag mig för ett tag sedan till detta städföretag i Järfälla, så att jag kunde få den hjälpen jag var i behov av. Sedan dess har de hjälp mig med hemstädningen, det är något som har varit både skönt och underlättande. Utöver att det är väldigt skönt att de hjälper mig med städningen är det även väldigt trevligt att man har lite sällskap en dag i veckan, det har blivit en höjdpunkt för mig. Därför är det väldigt skönt att det här företaget har väldigt trevlig personal. Som ni märker finns det inget ont att säga om detta städföretag i Järfälla, därför ville jag skriva det här inlägget till er idag.