Mycket bra akupunktur i Göteborg

Hej igen, vad kul att ni fortfarande kommer in och läser min blogg även fast jag inte är så aktiv längre som jag brukade vara. Idag tänkte jag nämna om den gången jag tog en akupunktur i Göteborg hos Hälsokällan och jag tänkte även berätta lite om varför jag gick på denna behandling.

Jag har känt de senaste månaderna att jag har haft mycket spänningar i kroppen då mitt liv har vart väldigt stressigt. Det har vart mycket nu med nytt jobb, barnen skulle inskolas på dagis och sedan en flytt mitt i alltihopa så det har vart mycket att stå i nu. Jag och min man har vart mycket spända och det har gått ut lite över vårt förhållande men då rekommenderade min vän att vi skulle testa att gå på akupunktur i Göteborg hos Hälsokällan och vi valde att testa detta då vi inte vill att stressen ska gå ut på vårt förhållande. Vi tog oss i kragen och bokade en tid för denna akupunktur i Göteborg och vi gick senare på denna behandling. Både jag och min man har nu i efterhand känt oss mycket bättre och stressen har lagt sig väldigt bra. Vi känner inte längre att stress ger irritation som går och gnager på förhållandet och det är jätteskönt att känna det. Vi har det lika bra som vi hade det innan det nya jobbet, flytten och inskolningen och det är vi väldigt tacksamma för. Jag vill tacka Hälsokällan och deras akupunktur i Göteborg för denna behandling, och jag tror att det var det som räddade vårt förhållande. Barnen trivs bra på dagis om ni undrar och vi börjar bli klara med inredningen i huset så allt annat kommer lägga sig snart igen.