R Larning Håltagaren AB

Men hallå på er folket och hjärtligt välkommen ska ni vara. Har ni fått snö hos er än? Här har det kommit ganska mycket snö för att vara november men jag klagar inte, jag tycker om snö väldigt mycket. Idag blir det inlägg om när jag i somras fick hjälp av R Larning Håltagaren som håller på med betonghåltagning i Göteborg så att jag kunde sätta ned en form av gatlykta på framsidan av mitt hus.

Det var så att jag köpte ett hus för ungefär ett år sedan och allt är perfekt med det och jag trivs hur bra som helst. När det är vinter och mörkt så blir det lite problem då jag inte ser ut genom fönstret på framsidan och det vill jag helst göra eftersom jag är mörkrädd. Jag ville sätta upp någon form av lampa men alla som jag hittade i affärer var små och jag ville ha något som kunde lysa upp ganska bra och det var då jag köpte en snygg form av gatlykta som jag kunde sätta ut på min garageuppfart. Jag visste inte att det var ett sådant grovt jobb med att sätta upp den och när jag insåg det orkade jag inte ta tag i det men nu gjorde jag det äntligen i somras. R Larning Håltagaren kom hem till mig och skulle göra denna betonghåltagning i Göteborg på mina stenplattor på framsidan och de gjorde ett väldigt bra jobb måste jag säga. De gjorde allting snygg och det ser inte ut som att de bara har rivit upp gatustenarna utan de har skött det snyggt och smidigt vilket är ett stort plus. Nu sitter min gatlykta ute på uppfarten och jag ser fram emot att se hur bra den fungerar nu när det börjar bli mörkare ute.