Vill du renovera?

Det finns många olika firmor som erbjuder totalrenovering i Solna och det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig. Men jag har hittat en bra firma som jag gärna vill tipsa om. De är verksamma i Solna och Kista. Jag anlitade dem när jag renoverade mitt hus och de gjorde ett fantastiskt jobb. Jag vet hur svårt det kan vara att hitta en firma men det är inte det att det är brist på firmor, det är tvärs om att det finns så många så man kan nästan inte välja bland alla som finns och så finns det så många firmor som inte är seriösa och man har hört om folk som blivit lurade på stora pengar och fått sina bostäder förstörda. När jag behövde en firma inom det här området så räckte det inte att söka på nätet, jag kollade med mina kollegor och det var så jag hörde om denna firma.

?Jag vet att det finns folk som inte litar på sina kollegor och vänner när det gäller tips men jag har alltid fått bra tips av mina kollegor. Jag vet hur mycket man måste lita på dem, de vill ju bara hjälpa mig och hitta en bra firma är ju förstås i allas intresse. Så jag lyssnade på rådet och kontaktade den firma jag fått som tips, de kom på ett gratis hembesök för att se hur de skulle lägga upp jobbet och inom ett par veckor var de i full gång med denna totalrenovering och jag måste säga att resultatet blev lysande. Är så nöjd så det känns verkligen bra att föra ordet om dem vidare till er. Gå gärna in på deras hemsida och titta på deras bilder så får ni se hur kunniga de är.

Varma kramar,

Pia i Solna