The Temple of Power

Hej, vad har ni käkat för mat idag? Själv åt jag på en snabbmatsrestaurang eftersom varken jag eller sambon orkade laga mat, det är ju faktiskt söndag. Min flickvän kom hem igår efter att ha testat någonting som jag aldrig någonsin har hört talats om innan och det hon gick på var kundaliniyoga i Kungsbacka.

Min flickvän har alltid vart den som går på yoga för att rensa minnet och så vidare men jag har aldrig förstått mig på det och när hon igår kom hem och berättade att han hade vart på Kundaliniyoga i Kungsbacka stod jag som ett frågetecken. Hon berättade för mig att det är en sorts yoga som man fokuserar på enkla rörelser och andningstekniker bland annat och att det är en urgammal teknik som fortfarande lever kvar idag. Det gör så att man frigör blockeringar och öppnar upp så att livsenergin kan flöda genom människans system. Jag själv har aldrig testat på yoga men eftersom min flickvän säger att det hjälper till mot stress och att man får en inre ro så kanske jag ska testa på denna Kundaliniyoga i Kungälv för att känna på vad hon gillar att göra på fritiden. Jag tycker att det är viktigt att man sätter in sig i sin partners fritidsintressen ibland för att se vad den andre gillar och varför den gillar det. Nu är det min tur att sätta in mig i hennes yoga och jag ser faktiskt fram emot det. Vi ska gå på denna yoga nästa helg och hon är väldigt glad över att jag ska följa med. Det viktiga är att göra henne glad.